Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet   100% = 447 nga 447
Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
DEVOLL 100,00% 51 nga 51
KOLONJE 100,00% 37 nga 37
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
KORCE 100,00% 248 nga 248
POGRADEC 100,00% 111 nga 111
Harta Interaktive e Republikës së Shqipërisë
Informacion statistikor
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar 273.287
Numri total i vendeve të zgjedhjeve 447
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna 447 / 100,00%
Numri i zgjedhësve që kanë votuar / Numri i fletëve të votimit të gjetura në kutitë e votimit 148.337 /148.340
Numri i fletëve të votimit të papërdora 104.300
Numri i fletëve të votimit të dëmtuara 686
Numri i fletëve të votimit të pavlefshme 2.181
Numri i fletëve të votimit të vlefshme 146.159
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna 54,28%
Pjesëmarrja në votime
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar
Numri total i vendeve të zgjedhjeve
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna
Numri total i njerëzve që kanë votuar në qëndrat nga të cilat ka të dhëna
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna
 
Qarqet
Rezultatet
Tabela Grafiku (në formë kolone) Grafiku (në formë rrethi)
Logoja Emri Totali %të vlefshme Mandatet
Lidhja për Drejtësi dhe Progres 97 0,07%
Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë 17 0,01%
ALEANCA PER SHQIPERINE EUROPIANE
Aleanca Popullore 219 0,15%
Partia Mendimi i Djathtë Liberal 24 0,02%
Partia e Punës së Shqipërisë 66 0,05%
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut 3.030 2,07%
Ligj dhe Drejtesi 69 0,05%
Partia Unitetit Kombetar 48 0,03%
Partia Socialiste e Vërtetë 91 171 0,12%
Partia G 99 1.145 0,78%
Partia Shqiptare Atdheu 32 0,02%
Partia Pajtimit Kombëtar 07 0,00%
Partia Komuniste e Shqipërisë 80 0,05%
Partia e Gjelbër 32 0,02%
Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar 43 0,03%
Partia Bashkimi Republikan Shqiptar 128 0,09%
Partia Rruga e Lirisë 33 0,02%
Aleanca Arbnore Kombëtare 79 0,05%
Partia Demokracia Sociale 2.388 1,63%
Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë 121 0,08%
Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 46 0,03%
Partia Ambientaliste 52 0,04%
Partia e Çështjeve Shqiptare 45 0,03%
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare 130 0,09%
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori 130 0,09%
Levizja Socialiste për Integrim 14.416 9,86% 1
Partia Socialpuntore Shqiptare 216 0,15%
Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet 404 0,28%
Partia Socialiste e Shqipërisë 63.584 43,50% 6
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve 103 0,07%
Lëvizja për Drejtësi e Shqipëtarëve 33 0,02%
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar 32 0,02%
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë 48 0,03%
Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare 22 0,02%
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë 358 0,24%
Partia Ardhmërija Shqiptare 34 0,02%
Partia Toleranca e Re e Shqipërisë 12 0,01%
Partia Socialiste e Moderuar 649 0,44%
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim 107 0,07%
ALEANCA PER PUNESIM MIREQENIE DHE INTEGRIM
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet 136 0,09%
Partia Demokracia e Re Europiane 51 0,03%
Aleanca Demokratike 87 0,06%
Partia Emigracioni Shqiptar 246 0,17%
Partia Demokratike 47.061 32,20% 5
Partia Republikane Shqiptare 4.422 3,03%
Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 158 0,11%
Partia e të Drejtave të Mohuara 87 0,06%
Partia Ora e Shqipërisë 39 0,03%
Lëvizja për Zhvillim Kombëtar 285 0,19%
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 1.440 0,99%
Balli Kombëtar Demokrat 70 0,05%
Parti e të Drejtave të Mohuara e Re 84 0,06%
Partia Lëvizja e Legalitetit 107 0,07%
Partia Demokristiane e Shqipërisë 154 0,11%
Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare 67 0,05%
Partia Lëvizja Shqipëria e Re 109 0,07%
Partia Balli Kombëtar 138 0,09%
Bashkimi Liberal Demokrat 48 0,03%
Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar 40 0,03%
Partia Konservatore 123 0,08%
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare 79 0,05%
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë 88 0,06%
Aleanca e Maqedonasve për Integrimin Europian 1.067 0,73%
Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar 39 0,03%
Aleanca Kuq e Zi 289 0,20%
Fryma e Re Demokratike 1.395 0,95%
Njësia Zgjedhore Zgjedhësit e Regjistruar Numri total i qëndrave të votimit Qëndrat e Votimit me të dhëna Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)
Pjesëmarrja në votime sipas qëndrave të votimit
Qëndra Votimi Zgjedhësit e Regjistruar Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)