Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet   100% = 356 nga 356
Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
BASHKIA DURRES 100,00% 207 nga 207
BASHKIA MANEZ 100,00% 12 nga 12
BASHKIA SHIJAK 100,00% 17 nga 17
BASHKIA SUKTH 100,00% 27 nga 27
KOMUNA ISHEM 100,00% 11 nga 11
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
KOMUNA KATUND I RI 100,00% 16 nga 16
KOMUNA MAMINAS 100,00% 9 nga 9
KOMUNA RASHBULL 100,00% 30 nga 30
KOMUNA XHAFZOTAJ 100,00% 19 nga 19
KOMUNAGJEPALAJ 100,00% 8 nga 8
Harta Interaktive e Republikës së Shqipërisë
Informacion statistikor
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar 256.108
Numri total i vendeve të zgjedhjeve 356
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna 356 / 100,00%
Numri i zgjedhësve që kanë votuar / Numri i fletëve të votimit të gjetura në kutitë e votimit 121.774 /121.771
Numri i fletëve të votimit të papërdora 135.088
Numri i fletëve të votimit të dëmtuara 356
Numri i fletëve të votimit të pavlefshme 1.503
Numri i fletëve të votimit të vlefshme 120.268
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna 47,55%
Pjesëmarrja në votime
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar
Numri total i vendeve të zgjedhjeve
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna
Numri total i njerëzve që kanë votuar në qëndrat nga të cilat ka të dhëna
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna
 
Bashkitë
Rezultatet
Tabela Grafiku (në formë kolone) Grafiku (në formë rrethi)
Logoja Emri Totali %të vlefshme
Lidhja për Drejtësi dhe Progres 43 0,04%
Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë 14 0,01%
ALEANCA PER SHQIPERINE EUROPIANE
Aleanca Popullore 253 0,21%
Partia Mendimi i Djathtë Liberal 13 0,01%
Partia e Punës së Shqipërisë 67 0,06%
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut 94 0,08%
Ligj dhe Drejtesi 464 0,39%
Partia Unitetit Kombetar 15 0,01%
Partia Socialiste e Vërtetë 91 292 0,24%
Partia G 99 85 0,07%
Partia Shqiptare Atdheu 162 0,13%
Partia Pajtimit Kombëtar 63 0,05%
Partia Komuniste e Shqipërisë 28 0,02%
Partia e Gjelbër 25 0,02%
Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar 16 0,01%
Partia Bashkimi Republikan Shqiptar 34 0,03%
Partia Rruga e Lirisë 11 0,01%
Aleanca Arbnore Kombëtare 113 0,09%
Partia Demokracia Sociale 287 0,24%
Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë 82 0,07%
Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 47 0,04%
Partia Ambientaliste 19 0,02%
Partia e Çështjeve Shqiptare 33 0,03%
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare 174 0,14%
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori 76 0,06%
Levizja Socialiste për Integrim 8.991 7,48%
Partia Socialpuntore Shqiptare 109 0,09%
Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet 404 0,34%
Partia Socialiste e Shqipërisë 48.559 40,38%
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve 58 0,05%
Lëvizja për Drejtësi e Shqipëtarëve 27 0,02%
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar 28 0,02%
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë 24 0,02%
Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare 19 0,02%
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë 334 0,28%
Partia Ardhmërija Shqiptare 54 0,04%
Partia Toleranca e Re e Shqipërisë 33 0,03%
Partia Socialiste e Moderuar 65 0,05%
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim 77 0,06%
ALEANCA PER PUNESIM MIREQENIE DHE INTEGRIM
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet 52 0,04%
Partia Demokracia e Re Europiane 14 0,01%
Aleanca Demokratike 49 0,04%
Partia Emigracioni Shqiptar 199 0,17%
Partia Demokratike 40.354 33,55%
Partia Republikane Shqiptare 8.257 6,87%
Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 75 0,06%
Partia e të Drejtave të Mohuara 16 0,01%
Partia Ora e Shqipërisë 226 0,19%
Lëvizja për Zhvillim Kombëtar 384 0,32%
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 3.563 2,96%
Balli Kombëtar Demokrat 100 0,08%
Parti e të Drejtave të Mohuara e Re 46 0,04%
Partia Lëvizja e Legalitetit 262 0,22%
Partia Demokristiane e Shqipërisë 487 0,40%
Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare 52 0,04%
Partia Lëvizja Shqipëria e Re 141 0,12%
Partia Balli Kombëtar 41 0,03%
Bashkimi Liberal Demokrat 205 0,17%
Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar 16 0,01%
Partia Konservatore 03 0,00%
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare 22 0,02%
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë 66 0,05%
Aleanca e Maqedonasve për Integrimin Europian 02 0,00%
Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar 38 0,03%
Aleanca Kuq e Zi 562 0,47%
Fryma e Re Demokratike 3.744 3,11%
Njësia Zgjedhore Zgjedhësit e Regjistruar Numri total i qëndrave të votimit Qëndrat e Votimit me të dhëna Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)
Pjesëmarrja në votime sipas qëndrave të votimit
Qëndra Votimi Zgjedhësit e Regjistruar Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)