Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet   100% = 225 nga 225
Qëndrat e Votimit ku po zhvillohen zgjedhjet
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
BASHKIA DIVJAKE 100,00% 20 nga 20
BASHKIA LUSHNJE 100,00% 65 nga 65
KOMUNA ALLKAJ 100,00% 8 nga 8
KOMUNA BALLAGAT 100,00% 5 nga 5
KOMUNA BUBULLIME 100,00% 9 nga 9
KOMUNA DUSHK 100,00% 13 nga 13
KOMUNA FIER SHEGAN 100,00% 12 nga 12
KOMUNA GOLEM-LUSHNJE 100,00% 8 nga 8
Njësia Zgjedhore Përqindja Numri i qëndrave të votimit
KOMUNA GRABIAN 100,00% 9 nga 9
KOMUNA GRADISHT 100,00% 12 nga 12
KOMUNA HYSGJOKAJ 100,00% 5 nga 5
KOMUNA KARBUNARE 100,00% 9 nga 9
KOMUNA KOLONJE 100,00% 11 nga 11
KOMUNA KRUTJE 100,00% 14 nga 14
KOMUNA REMAS 100,00% 8 nga 8
KOMUNA TERBUF 100,00% 17 nga 17
Harta Interaktive e Republikës së Shqipërisë
Informacion statistikor
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar 136.622
Numri total i vendeve të zgjedhjeve 225
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna 225 / 100,00%
Numri i zgjedhësve që kanë votuar / Numri i fletëve të votimit të gjetura në kutitë e votimit 76.428 /76.419
Numri i fletëve të votimit të papërdora 52.649
Numri i fletëve të votimit të dëmtuara 247
Numri i fletëve të votimit të pavlefshme 842
Numri i fletëve të votimit të vlefshme 75.577
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna 55,93%
Pjesëmarrja në votime
Totali
Zgjedhësit e Regjistruar
Numri total i vendeve të zgjedhjeve
Numri i qëndrave të votimit që kanë dërguar të dhëna
Numri total i njerëzve që kanë votuar në qëndrat nga të cilat ka të dhëna
Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna
 
Bashkitë
Rezultatet
Tabela Grafiku (në formë kolone) Grafiku (në formë rrethi)
Logoja Emri Totali %të vlefshme
Lidhja për Drejtësi dhe Progres 19 0,03%
Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë 09 0,01%
ALEANCA PER SHQIPERINE EUROPIANE
Aleanca Popullore 879 1,16%
Partia Mendimi i Djathtë Liberal 06 0,01%
Partia e Punës së Shqipërisë 22 0,03%
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut 54 0,07%
Ligj dhe Drejtesi 66 0,09%
Partia Unitetit Kombetar 19 0,03%
Partia Socialiste e Vërtetë 91 1.120 1,48%
Partia G 99 55 0,07%
Partia Shqiptare Atdheu 09 0,01%
Partia Pajtimit Kombëtar 02 0,00%
Partia Komuniste e Shqipërisë 15 0,02%
Partia e Gjelbër 23 0,03%
Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar 06 0,01%
Partia Bashkimi Republikan Shqiptar 06 0,01%
Partia Rruga e Lirisë 77 0,10%
Aleanca Arbnore Kombëtare 26 0,03%
Partia Demokracia Sociale 75 0,10%
Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë 29 0,04%
Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 30 0,04%
Partia Ambientaliste 08 0,01%
Partia e Çështjeve Shqiptare 08 0,01%
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare 51 0,07%
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori 53 0,07%
Levizja Socialiste për Integrim 7.427 9,83%
Partia Socialpuntore Shqiptare 75 0,10%
Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet 181 0,24%
Partia Socialiste e Shqipërisë 35.412 46,86%
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve 67 0,09%
Lëvizja për Drejtësi e Shqipëtarëve 17 0,02%
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar 04 0,01%
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë 18 0,02%
Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare 16 0,02%
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë 912 1,21%
Partia Ardhmërija Shqiptare 11 0,01%
Partia Toleranca e Re e Shqipërisë 04 0,01%
Partia Socialiste e Moderuar 110 0,15%
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim 62 0,08%
ALEANCA PER PUNESIM MIREQENIE DHE INTEGRIM
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet 17 0,02%
Partia Demokracia e Re Europiane 42 0,06%
Aleanca Demokratike 41 0,05%
Partia Emigracioni Shqiptar 79 0,10%
Partia Demokratike 19.534 25,85%
Partia Republikane Shqiptare 2.233 2,95%
Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 54 0,07%
Partia e të Drejtave të Mohuara 53 0,07%
Partia Ora e Shqipërisë 46 0,06%
Lëvizja për Zhvillim Kombëtar 559 0,74%
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 1.947 2,58%
Balli Kombëtar Demokrat 196 0,26%
Parti e të Drejtave të Mohuara e Re 38 0,05%
Partia Lëvizja e Legalitetit 176 0,23%
Partia Demokristiane e Shqipërisë 707 0,94%
Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare 81 0,11%
Partia Lëvizja Shqipëria e Re 29 0,04%
Partia Balli Kombëtar 48 0,06%
Bashkimi Liberal Demokrat 23 0,03%
Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar 17 0,02%
Partia Konservatore 57 0,08%
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare 25 0,03%
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë 62 0,08%
Aleanca e Maqedonasve për Integrimin Europian 09 0,01%
Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar 14 0,02%
Aleanca Kuq e Zi 282 0,37%
Fryma e Re Demokratike 786 1,04%
Dritan Vlash Prifti 1.439 1,90%
Njësia Zgjedhore Zgjedhësit e Regjistruar Numri total i qëndrave të votimit Qëndrat e Votimit me të dhëna Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)
Pjesëmarrja në votime sipas qëndrave të votimit
Qëndra Votimi Zgjedhësit e Regjistruar Kanë votuar Pjesëmarrja në votime në (%)