Processed voting centers   100% = 1422 from 1422
Processed voting centers
Election unit Percentage Number of voting centers
KAVAJE 100.00% 167 from 167
Election unit Percentage Number of voting centers
TIRANE 100.00% 1255 from 1255
Interactive map of the Republic of Albania
Statistical information
Total
Registered voters 785,086
Total number of voting centers 1,422
Number of voting centers that have sent data 1,422 / 100.00%
Number of voters that voted / Number of ballots found in the ballot box 457,668 /457,653
Number of unused ballots 321,364
Number of spoiled ballots 2,534
Number of invalid ballots 6,246
Number of valid ballots 451,407
Turnout of the voters from the voting centers that sent data 58.29%
Turnout
Total
Registered voters
Total number of voting centers
Number of voting centers that have sent data
Total number of people who voted in the voting centers that sent data
Turnout of the voters from the voting centers that sent data
 
Districts
Results
Table Column graph Pie graph
Logo Name Total %valid Mandates
Lidhja për Drejtësi dhe Progres 341 0.08%
Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë 94 0.02%
ALEANCA PER SHQIPERINE EUROPIANE
Aleanca Popullore 1,819 0.40%
Partia Mendimi i Djathtë Liberal 74 0.02%
Partia e Punës së Shqipërisë 240 0.05%
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut 555 0.12%
Ligj dhe Drejtesi 541 0.12%
Partia Unitetit Kombetar 158 0.04%
Partia Socialiste e Vërtetë 91 655 0.15%
Partia G 99 172 0.04%
Partia Shqiptare Atdheu 133 0.03%
Partia Pajtimit Kombëtar 346 0.08%
Partia Komuniste e Shqipërisë 169 0.04%
Partia e Gjelbër 243 0.05%
Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar 181 0.04%
Partia Bashkimi Republikan Shqiptar 147 0.03%
Partia Rruga e Lirisë 262 0.06%
Aleanca Arbnore Kombëtare 312 0.07%
Partia Demokracia Sociale 1,958 0.43%
Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë 520 0.12%
Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 83 0.02%
Partia Ambientaliste 72 0.02%
Partia e Çështjeve Shqiptare 99 0.02%
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare 389 0.09%
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori 264 0.06%
Levizja Socialiste për Integrim 35,394 7.84% 3
Partia Socialpuntore Shqiptare 561 0.12%
Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet 1,227 0.27%
Partia Socialiste e Shqipërisë 198,837 44.05% 16
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve 384 0.09%
Lëvizja për Drejtësi e Shqipëtarëve 187 0.04%
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar 203 0.04%
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë 373 0.08%
Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare 89 0.02%
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë 2,717 0.60%
Partia Ardhmërija Shqiptare 1,766 0.39%
Partia Toleranca e Re e Shqipërisë 52 0.01%
Partia Socialiste e Moderuar 483 0.11%
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim 256 0.06%
ALEANCA PER PUNESIM MIREQENIE DHE INTEGRIM
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet 165 0.04%
Partia Demokracia e Re Europiane 127 0.03%
Aleanca Demokratike 524 0.12%
Partia Emigracioni Shqiptar 604 0.13%
Partia Demokratike 151,472 33.56% 11
Partia Republikane Shqiptare 10,561 2.34% 1
Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 204 0.05%
Partia e të Drejtave të Mohuara 126 0.03%
Partia Ora e Shqipërisë 188 0.04%
Lëvizja për Zhvillim Kombëtar 2,257 0.50%
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 9,173 2.03% 1
Balli Kombëtar Demokrat 443 0.10%
Parti e të Drejtave të Mohuara e Re 129 0.03%
Partia Lëvizja e Legalitetit 2,047 0.45%
Partia Demokristiane e Shqipërisë 3,797 0.84%
Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare 114 0.03%
Partia Lëvizja Shqipëria e Re 755 0.17%
Partia Balli Kombëtar 559 0.12%
Bashkimi Liberal Demokrat 150 0.03%
Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar 66 0.01%
Partia Konservatore 77 0.02%
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare 352 0.08%
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë 79 0.02%
Aleanca e Maqedonasve për Integrimin Europian 39 0.01%
Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar 180 0.04%
Aleanca Kuq e Zi 4,801 1.06%
Fryma e Re Demokratike 10,062 2.23%
Election unit Registered voters Total voting centers Voting centers with data Voted Turnout (%)
Turnout by voting centers
Voting centers Registered voters Voted Turnout (%)